Super League 1: Φουλ των… ντέρμπι!

Must Read

Χορταστικό είναι το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League καθώς περιλαμβάνει δυο ντέρμπι. Αρχικά, νωρίς το απόγευμα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι θέλουν επιτέλους μια καλή εμφάνιση για να «πείσουν» τους φίλους τους, ενώ από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, το βράδυ στο ΟΑΚΑ λαμβάνει χώρα το «αιώνιο» ντέρμπι που παρότι δεν έχει την λάμψη των προηγούμενων χρόνων, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί την κούραση από το ματς με την Τότεναμ. Παράλληλα η Ξάνθη που έχει το απόλυτο των νικών αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λάρισα και η Λαμία ψάχνει τη πρώτη της νίκη υποδεχόμενη τη Λαμία.

ΑΕΛ – ΞΑΝΘΗ 15.00 NS1
ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 18.30 PAOKTV
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19.30 ΕΡΤSPORTS
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20.30 NS1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This