Με Λοβέρα και Μπενζιά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, εκτός ο Σισέ

Must Read

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι Ερυθρόλευκοι με την καλή ψυχολογία από την απόδοση εναντίον της Τότεναμ, πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ με στόχο την εκτός έδρας νίκη.

Ο Πέντρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή 23 παίκτες, από την οποία απουσιάζει, όπως αναμενόταν, ο Σισέ που νοσηλεύτηκε τις τελευταίες μέρες λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Εκτός έμειναν και οι Μπρούνο, Μπρούνο Γκασπάρ, Μάρκοβιτς.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός παίρνει μαζί του στο Ολυμπιακό Στάδιο, τόσο τον Λοβέρα και τον Μπενζιά όσο και τον Μπα, ο οποίος ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Σισέ.

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This