ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Αρνητικό ρεκόρ στα εισιτήρια του ντέρμπι

Must Read

Η διοίκηση της Super League υπολόγιζε να γίνει ρεκόρ εισιτηρίων στην τρέχουσα σεζόν στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής κι αυτό λόγω της διεξαγωγής των ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα.

Η εικόνα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν άκρως απογοητευτική και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ διατέθηκαν μόλις 6.700 εισιτήρια. Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί αρνητικό ρεκόρ σε ματς των αιώνιων αντιπάλων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού είχαν ανακοινώσει πως θα απέχουν, όμως η πώληση των εισιτηρίων ήταν άκρως απογοητευτική και είναι ένα δείγμα πόσο πολύ έχει μικρύνει ο σύλλογος.

Στο ΟΑΚΑ ήταν 10-12.000 κόσμος, αλλά και πάλι ο αριθμός είναι μικρός. Πριν από μία δεκαετία οι πράσινοι είχαν διαθέσει 30.000 κάρτες διαρκείας και «έκοβαν» πάνω από 40.000 εισιτήρια στα παιχνίδια του.

Φέτος την 1η αγωνιστική διατέθηκαν 64.529 εισιτήρια και δεν αποκλείεται το ρεκόρ να το σπάσει η 5η αγωνιστική. Στην ΑΕΚ υπολογίζουν να «κόψουν» 35-40.000 εισιτήρια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ως γηπεδούχοι παίζουν και ο Ολυμπιακός με τη Λαμία και ο Άρης με την Λάρισα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια μπορεί να πουληθούν περίπου 30.000 ευρώ, οπότε ενδέχεται να ξεπεραστεί το νούμερο διάθεσης των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This