Πρόκριση στον Πειραιά για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με Ολυμπιακό

Must Read

Τα είχε όλα σε βάρος του ο ΠΑΟΚ Του έλειπαν κομβικοί παίκτες (Βεϊρίνια, Ελ Καντουρί), ήταν στην παράταση, ο κόσμος στην εξέδρα εναντίον του και το βασικότερο ήυταν πίσω στο σκορ από το 104′, αλλά έδειξε χαρακτήρα. Βρήκε το γκολ που ήθελα, ισοφάρισε σε 1-1 και με το εκτός έδρας γκολ που ισχύει στη διοργάνωση, πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ όπου τον περιμένει ο Παναθηναϊκός ο οποίος νωρίτερα νίκησε τη Λαμία (2-0).

Για 194′ οι δύο ομάδες δεν είχαν βρει δίχτυα. Δεν είχαν δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες κι όσες δημιουργήθηκαν ήταν στα τελευταία λεπτά του 90′ και προήλθαν από λάθη των αμυνόμενων λόγω κούρασης, παρά από ενέργειες των επιτιθέμενων.

Το ματς έγινε… ροντέο στην παράταση. Ήταν φανερό ότι οι δύο ομάδες έπαιζαν τα… ρέστα τους. Στο 103′ η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Πασχαλάκης ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί, ο διαιτητής χρειάστηκε τρία λεπτά για να αποφασίσει και με χτύπημα αλά Πανένκα ο γαλλοαλγερινός άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να σκοράρει για να πάρει το εισιτήριο του τελικού. Τη στιγμή εκείνη έδρασε η εξυπνάδα των Λύρατζη και Σβαμπ, αλλά και τα… φρέσκα πόδια του Τσόλακ. Οι δύο πρώτοι συνδυάστηκαν ο Αυστριακός βρέθηκε σε θέση βολής και… σκότωσε τα όνειρα πρόκρισης των «ερυθρόλευκων». Πάγωσε το Φάληρο, πάγωσαν και οι «ερυθρόλευκοι»…

Διαιτητής: Βαλεντίν Γκόμεθ (Ισπανία)
Βοηθοί: Χοσέ Ρομέρο (Ισπανία), Ιβάν Γρανάδο (Ισπανία)
Τέταρτος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
VAR: Ιγνάθιο Βιγιανουέβα (Ισπανία)
Βοηθός VAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτης, Λαλά (110′ Κούντε), Μπουχαλάκης (110′ Βρουσάι), Εμβιλά, Μ. Καμαρά (61′ Καρβάλιο), Μασούρας (87′ Βαλμπουενά), Ροντρίγκες (75′ Α. Καμαρά), Τικίνιο (75′ Ελ Αραμπί).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο (89′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46′ Σοάρες, 105′ Τσόλακ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62′ Μιτρίτσα, 89′ Τέιλορ), Άκπομ (72′ Ολιβέιρα).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This