Με… περίπατο ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου, 2-0 τη Λαμία

Must Read

Στη Λεωφόρο έχανε τα γκολ ο Παναθηναϊκός στη Λαμία σκόραρε! Στον β΄ ημιτελικό στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας οι «πράσινοι» μπορεί να μην έχασαν ευκαιρίες με το… τσουβάλι, όπως έγινε στο πρώτο ματς (1-0) αλλά νίκησαν 2-0 και με συνολικό σκορ 3-0 πέρασαν στον Τελικό το Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, στις 21 Μαΐου.

Με το πλεονέκτημα του 1-0 στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε να ελέγξει το ρυθμό του ματς και να χτυπήσει την ώρα που έπρεπε. Αυτή ήταν στο 41′ όταν ο Ιωαννίδης νίκησε τον Τζανετόπουλο στη διεκδίκηση της μπάλας και μόνος με τον τερματοφύλακα Σαράνοφ πλάσαρε κι άνοιξε το σκορ. Στο 58′ το δεύτερο γκολ από τον Παλάσιος, από συνδυασμό Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες απλά πιστοποίησε την πρόκριση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μόλις έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα και σπεύδει να πανηγυρίσει το 4ο φετινό του γκολ σε βάρος της Λαμίας

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει για το «γκολ της τιμής», το πέτυχε με τον Μπανγκουρά, αλλά δεν μέτρησε με την παρέμβαση του VAR, ενώ στο 75′ και στο 76′ έχασε ευκαιρίες με τους Μπεχράνο και Μπανγκουρά. Και στις δύο ο Μπρινιόλι μπλόκαρε την μπάλα.

Κίτρινη:Τιρόνε (6′), Μπεχαράνο (83′)

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μανούσος (68′ Καραμάνος), Ταϊρόν (68′ Νούνιες) , Σιμόν, Μπεχαράνο (86′ Γκέντσογλου), Ελευθεριάδης (57′ Μπαγκουρά, 86′ λ.τρ Μανουσάκης), Άλβες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ (68′ Μαουρίσιο), Σένκεφελντ, Πέρεθ (72′ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ (62′ Βιτάλ), Παλάσιος (68′ Σάντσες), Ιωαννίδης (62′ Καρλίτος).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This