Έγινε ντέρμπι η ρεβάνς για την πρόκριση στον τελικό, μόνο 1-0 ο Παναθηναϊκός τη Λαμία

Must Read

Έχασε τα… άχαστα ο Παναθηναϊκός, βρήκε απέναντί του και τον τερματοφύλακα της Λαμίας Μπόγιαν Σαράνοφ και έκανε… ντέρμπι την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το φτωχό 1-0 στη Λεωφόρο και πριν τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Κι όμως το γρήγορο γκολ των «πρασίνων» στο 19′ με τον Ιωάννιδη (μπαλιά του Κώτσιρα και κατά μέτωπο επίθεση του σκόρερ) έδινε σε όλους την εντύπωση ότι το ματς θα ήταν μια τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 36′ όταν σε γύρισμα του Ιωαννίδη ο Τζανετόπουλος έδιωξε με το χέρι, αλλά τόσο ο διαιτητής, όσο και στο VAR θεώρησαν ότι δεν υπήρχε πρόθεση στον αμυντικό της Λαμίας να διώξει αντικανονικά την μπάλα.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας της Λαμίας «άναψε κόκκινο» στο 48′ (Ιωαννίδης), στο 63′ (κεφαλιά Ιωαννίδης), στο 78′ (Αϊτόρ).

Όμως πριν και μετά οι ίδιοι οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν την άποψη που τους θέλει να έχουν δύσκολο το σκορ. Κραυγαλέες είναι οι χαμένες ευκαιρίες των Αϊτόρ (2′,36′), Γκατσίνοβιτς (23′, 63′), Βέλεθ (57′).

Η Λαμία έχει να… λέει για τη φάση των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου όταν από λάθος του Βέλεθ ο Ταϊρόν επεχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα πήγε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αν είχε σκοράρει όλα θα ήταν διαφορετικά στη ρεβάνς, αφού στο Κύπελλο ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Κίτρινη: Κώτσιρας (74) – Μαζουλουξής (9′), Σαράνοφ (81′)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (72′ Μαουρίσιο), Γκατσίνοβιτς (72′ Καρλίτος), Αϊτόρ (80′ Βιτάλ), Παλάσιος, Ιωαννίδης (85′ Αλεξανδρόπουλος).

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής (46′ Σιμόν), Λούκας, Νούνιες, Μπεχαράνο (88′ Γκέντζογλου), Ελευθεριάδης (70′ Ρόμανιτς), Καραμάνος (62′ Μανούσος), Ταϊρόν (70′ Τζανδάρης).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This