Οι κυρίες της βασίλισσας – Οι γυναίκες πίσω από τους σταρ της Ρεάλ

Must Read

Είναι κι αυτές σταρ. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φροντίζει μόνο τα αστέρια της, αλλά και τις κοπέλλες που έχουν «κλέψει» τις καρδιές των αστεριών της. Τις προσκαλεί στα μεγάλα ματς και τις βάζει στα επίσημα σε αγώνες καθοριστικούς, όπως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Οργανώνει και εκδηλώσεις όπως η πρόσφατη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, ενώ αναμένεται – με αγωνία – κι η αντίστοιχη για την κατάκτηση του 14ου Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον τόνο στις εκδηλώσεις αυτές δίνει η κυρία Ανσελότι. Ο 62χρονος τεχνικός Κάρλο, χώρισε την επί 25 χρόνια σύζυγό του με την οποία απέκτησε δύο παιδιά την Κάτια και τον Νταβίντ που είναι συνεργάτης του στη Ρεάλ για χάρη της Καναδής επιχειρηματίας Μάριαν Μακλέι που δεν μπορούσε να λείπει από τον τελικό στο Παρίσι. Το καυτό φιλί που αντάλλαξαν προφανώς του έφερε… γούρι.

Η σύντροφος του Βέλγου τερματοφύλακα Τιμπό Κουρουά η Μισέλ Γκέρζιγκ, μοντέλο από το Ισραήλ. Μαζί έχουν δύο παιδιά που συμμετείχαν και στους πανηγυρισμούς για το 14ο…
Η influencer Καρολίνα Λίμα είναι. Βραζιλιάνα όπως και ο σύντροφος της Έντερ Μιλίτο
Η Μίνα Μπονίνο (αριστερά) είναι η σύζυγος του Βαλβέρδε. Δεν χαμογελά γιατί πληροφορήθηκε τη δήλωση του συζύγου της παραμονή του τελικού ότι θα άλλαζε τη γυναίκα του για αυτόν τον τίτλο, αλλά όχι το παιδί του! Δεξιά ο Ροντρίγκο, ο επόμενος σταρ της ομάδας, απολαμβάνει την αγάπη της Λούνα Ατικ
Η Βάνια Μπούσνιτς είναι παντρεμένη με τον Λούκα Μόντριτς
Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από πολλές… αταξίες βρήκε την ηρεμία δίπλα στην αγαπημένη του Χλόη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This