Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον Νίκο Παπαγγελή και το «Wheels of Will» για καλό σκοπό

Must Read

506 χιλιόμετρα χωρίζουν τον Λευκό Πύργο από την Ακρόπολη. Τόσα είναι και τα χιλιόμετρα που θα διανύσει με το ποδήλατό του ο ΟΠΑΠ Champion Νίκος Παπαγγελής, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, σε διάστημα τριών ημερών από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, για το εθελοντικό πρόγραμμα «Wheels of Will». 

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ και οι εργαζόμενοι της εταιρείας ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον Νίκο Παπαγγελή ενόψει αυτής της απαιτητικής διαδρομής που ξεκινάει την Παρασκευή από την Θεσσαλονίκη.  Όπως είπε ο ΟΠΑΠ Champion, συζητώντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος, «την πρώτη ημέρα υπολογίζω να κάνω περίπου 8 ώρες από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Λάρισα, τη δεύτερη περίπου 5 μέχρι τη Λαμία και την τρίτη σχεδόν 7 ώρες μέχρι την Αθήνα. Το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής είναι το πιο δύσκολο λόγω του ότι αρκετά σημεία είναι ανηφορικά».

Σκοπός του «Wheels of Will» είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. O Nίκος Παπαγγελής είχε έρθει αντιμέτωπος με τον καρκίνο και αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό του πόδι.

Το όνειρό του Νίκου Παπαγγελή, που έχει την συμπαράσταση του ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος OΠΑΠ Champion, το οποίο στηρίζει νέους αθλητές για να πετύχουν τους στόχους τους, είναι το «Wheels of Will» να καταστεί θεσμός και ο ίδιος κάθε χρόνο να διανύει νέες διαδρομές βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους μέσω του αθλητισμού. «Έχω σκεφτεί κι άλλες διαδρομές που θα ήθελα να κάνω στο μέλλον, όπως στην Πελοπόννησο και την Κρήτη», εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του ΟΠΑΠ.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο ΟΠΑΠ Champion Νίκος Παπαγγελής, και o Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας

Σε αυτήν τη συγκινητική προσπάθεια, ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παππαγγελής θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου κατά τη διάρκεια της δύσκολης διαδρομής. Στην πρώτη του στάση στη Λάρισα, στις 3 Ιουνίου, άνθρωποι του ΟΠΑΠ θα βρίσκονται στην πόλη με σκοπό να του δώσουν επιπλέον κίνητρο, δύναμη, ενέργεια και ψυχολογική ώθηση έτσι ώστε να πετύχει τον μεγάλο στόχο του. Ο Νίκος Παππαγγελής θα διανυκτερεύσει στη Λάρισα και θα αναχωρήσει για τη Λαμία στις 4 Ιουνίου για τη δεύτερη στάση του, πριν φτάσει στον τελικό του προορισμό, την Αθήνα και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ εύχονται καλή επιτυχία στον Νίκο Παπαγγελή

Όπως λέει και ο Νίκος Παπαγγελής, «για μένα προσπάθεια είναι να ξεπερνάς κάθε στιγμή τον εαυτό σου και τα όριά σου ανεξαρτήτως των δυσκολιών που υπάρχουν» και σε αυτή του την προσπάθεια, θα έχει ξανά συνεπιβάτη του τον ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This