Με… λίφτινγκ ο Ολυμπιακός για τη νίκη κόντρα στη Λαμία

Must Read

Επιστροφή στις νίκες, με καλή απόδοση είναι ο στόχος του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία απόψε (19:30, NS2) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, θέλουν να πάνε σήμερα στο +3 από τον ΠΑΟΚ και στο +4 από την ΑΕΚ, που κοντράρονται αύριο στο ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς ακολουθούν οι δύο κρίσιμοι εκτός έδρας αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Τετάρτη στο Βελιγράδι και τον Άρη την επόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πέντρο Μαρτίνς προανήγγειλε rotation και το έδειξε και με τις επιλογές του στην αποστολή. Ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός 20άδας τον Μεριά, τον Ραντζέλοβιτς και τον Τσιμίκα, προκειμένου να τους ξεκουράσει, ενώ αναμένεται απόψε να έχει στο πάγκο και άλλους βασικούς παίκτες. Σχετικά με τον Λοβέρα πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο, έστω και ως αλλαγή.

Η έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Τοροσίδη από την αποστολή, ο οποίος έχει παίξει μέσα στην περίοδο μόλις ένα λεπτό ως αλλαγή, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ (μπήκε στο 92΄, αντί του Ποντένσε).

Ο Πορτογάλος προτίμησε τον Γκασπάρ και πήρε για ακόμη μία φορά τον Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει παίξει και στα 11 παιχνίδια του Ολυμπιακού και είχε μέσα στον Σεπτέμβριο και τα δύο 90λεπτα με την Εθνική Νορβηγίας εναντίον της Σουηδίας και της Μάλτας.

Πέρα από τους Μεριά, Τσιμίκα, Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδη, εκτός 20άδας έμειναν οι Μπρούνο, Μάρκοβιτς και, βέβαια, ο Σισέ που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και θα χρειαστεί και ένα διάστημα δύο-τριών εβδομάδων για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος την τρέχουσα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη (8 νίκες, 3 ισοπαλίες) και αντιμετωπίζει σήμερα την ομάδα από την οποία γνώρισε την τελευταία του ήττα στο Καραϊσκάκης, καθώς η Λαμία είχε επικρατήσει 1-0 στο Κύπελλο, στις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This