Έβγαλε αντίδραση, κέρδισε τη Λαμία (2-0) και σκέφτεται τον Ερυθρό Αστέρα

Must Read

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Λαμίας. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ την Κυριακή το βράδυ για να δουν, εάν θα είναι μόνοι πρώτοι.

Η πειραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 61´ με το δεξί σουτ του Σουντανί (1-0) και έφτασε στο 2-0 με το πλασέ του Ελ Αραμπί (70´). Τώρα, στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού είναι ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τρίτη το βράδυ στο Βελιγράδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τζανετόπουλο (72´) και Δημούτσο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σεμέδο (88´ Παπαδόπουλος), Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε (78´ Μπενζιά), Σουντανί, Βαλμπουενά (63´ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

ΛΑΜΙΑ: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43´ Τζανετόπουλος), Ρόμανιτς (75´ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Σάλιακας (60´ Τουράμ), Σκαρντοβέλι, Καραμάνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This