Πολλά νεύρα για τη Μαρία Σάκκαρη και αποκλεισμός στο Νότινγκαμ

Must Read

Αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά του Νότινγκαμ η Μαρία Σάκκαρη που ήταν το νο 1 στο ταμπλό. Αιτία η ήττα της με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-3) από την 26χρονη Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια (νο 48 στην παγκόσμια κατάταξη), τον κακό της δαίμονα, η οποία την είχε νικήσει και τον περασμένο Μάιο στο Μαϊάμι. Και τη Μαρία την έπιασαν τα… διαόλια της.

Στην αρχή του δεύτερου σετ κι ενώ έχανε ήδη με 1-0 σετ στράφηκε προς την ομάδα της και είπε:

«Δύο μήνες τώρα, συνέχεια, τα ίδια και τα ίδια και πάει κατά διαόλου. Κανένας μας δεν κάνει τίποτα...». Αργότερα ξέσπασε σε ένα μπαλάκι και στο τρίτο σετ τάβαλε με τη διαιτησία.

Η Μαρία γενικά έχει πρόβλημα σε αυτό το τουρνουά. Στην Αγγλία περίμενε βρει την αυτοκυριαρχία της και τη φόρμα της. Αντ’ αυτού έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν στον προηγούμενο αγώνα της με την Καναδή Μαρίνο. Τότε είχαν αποδώσει στη δυσκολία της νίκης στο ύψος της αντιπάλου (είναι 1μ83, ενώ η Σάκκαρη δέκα πόντους χαμηλότερη), αλλά η αιτία δεν βρίσκεται εκεί. Ενώ προπονείται σκληρά, η δουλειά της προπόνησης δεν βγαίνει στους αγώνες κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό. Για πρώτη φορά στα τελευταία ματς είναι τόσο νευρική σε σημείο να θυμίζει ανάλογες αντιδράσεις του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νο 5 και θέλει νίκες σε μεγάλα τουρνουά για να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα σε μια περίοδο μάλιστα που τα μεγάλα αστέρια του αγωνίσματος βρίσκονται εκτός φόρμας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This