Καρέ-καρέ η πτώση του 70χρονου στο γήπεδο της Καλαμαριάς (video)

Must Read

Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την πτώση του άτυχου 70χρονου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο βίντεο φαίνονται όλα όσα προηγήθηκαν πριν από τη μοιραία πτώση του άνδρα. Ο 70χρονος, ήταν κάτοικος Καλαμαριάς και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Κάποια στιγμή ο άτυχος άνδρας λογομαχεί με έναν φίλαθλο της ομάδας, ενώ κατευθύνεται προς τις σκάλες. Ξαφνικά ένας άλλος φίλαθλος πηγαίνει και σπρώχνει τον 70χρονο με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο ηλικιωμένος παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Δράστης φέρεται να είναι επίσης ένας 70χρονος, στον οποίο ασκήθηκε εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι. Κατά την προανάκριση απέδωσε το περιστατικό στην «κακιά στιγμή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This