ΚΑΕ ΑΕΚ: Κρίσιμη συνάντηση για το γήπεδο των Άνω Λιοσίων (video)

Must Read

Μεγάλη μέρα αύριο για την ΑΕΚ!

Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Μάκη Αγγελόπουλου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το «καυτό» θέμα του γηπέδου των Άνω Λιοσίων.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ βρίσκεται μια… ανάσα από το να πάρει τα «κλειδιά» του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Πάλης στα Άνω Λιόσια, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να έχει τονίσει πως σκοπός είναι ο δεύτερος γύρος να βρει την «Βασίλισσα» στο… παλάτι της.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί αύριο στις 19:00 και με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Σε άλλες μπασκετικές ειδήσεις, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία εβδομάδα που διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, με την πολύτιμη βοήθεια του Ταϊρίς Ράις: ο έμπειρος γκαρντ «μεταμφιέστηκε» σε… Τζέισον από την κλασική ταινία τρόμου «Παρασκευή και 13» και έκανε το τελικό κάλεσμα στον κόσμο του Τριφυλλιού!

Όσον αφορά στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, αποφάσισε να προσθέσει λίγη… εμπειρία στο ρόστερ της, με την απόκτηση του Θωμά Νίκου.

Ο 39χρονος γκαρντ, που ήταν πρώτος πασέρ στην Α2 το 2017 (7,5 ασ.) και το 2018 (9,7 ασ.), έρχεται από το Παγκράτι, στο οποίο δόθηκε ως ανταλλαγή ο Θωμάς Ζευγαράς, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This