Έτσι σώθηκε η κολυμβήτρια που λιποθύμησε μέσα στην πισίνα!

Φύλακας-άγγελος της Αμερικανίδας Ανίτα Άλβαρεζ, η προπονήτριά της – Βούτηξε και την έσωσε

Must Read

Ο τελικός του ελεύθερου σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης έκανε πολλές καρδιές να σπάσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, καθώς η Αμερικανίδα Ανίτα Άλβαρεζ λιποθύμησε ενώ έκανε την άσκησή της και χρειάστηκε να βουτήξει στο νερό η Ισπανίδα προπονήτριά της Αντρέα Φουέντες για να τη σώσει και να την βγάλει έξω από την πισίνα μαζί με έναν από τους βοηθούς του αγώνα.

Η αμερικανική ομάδα ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει  μια λιποθυμία. Της συνέβη και πέρυσι στα προκριματικά. Η Άλβαρεζ είναι εκτός κινδύνου και θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθούν τα αίτια της δεύτερης λιποθυμίας της μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

«Φοβήθηκα πολύ, έπρεπε να βουτήξω γιατί δεν το έκαναν οι ναυαγοσώστες. Φοβήθηκα γιατί έβλεπα ότι δεν ανέπνεε, αλλά νιώθει υπέροχα τώρα, είναι στα καλύτερά της», είπε στη Marca η Φουέντες, προπονήτρια της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Φουέντες η Άλβαρεζ σχεδιάζει να ξεκουραστεί όλη την ημέρα σήμερα και να αγωνιστεί την Παρασκευή στο ομαδικό ελεύθερο αγώνισμα αν της δώσουν το ελεύθερο οι γιατροί που θα την εξετάσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This