Με 4.000 διαρκείας άνοιξε η πρώτη μέρα της διάθεσής τους στην ΑΕΚ

Must Read

Συναγερμός στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Την πρώτη κιόλας μέρας της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου είχαμε συνωστισμό στο ΟΑΚΑ και πώληση τουλάχιστον 4.000 καρτώνν, αποδεικνύοντας ότι το σύνθημα «όλοι στο ΝΑΟ» παίρνει σάρκα και οστά.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης υποσχέθηκαν να ενημερώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους φίλους της ομάδας για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Η έναρξη πώλησης αφορά ταυτόχρονα και τους τρεις τρόπους εξυπηρέτησης, δηλαδή μέσω ίντερνετ, τηλεφώνου και φυσικού σημείου πώλησης, τα οποία άνοιξαν ταυτόχρονα στις 10.00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση προτεραιότητας για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στις σεζόν της Γ’ και της Β’ Εθνικής, καθώς επίσης και οι κάτοχοι στις σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22.

Σε δεύτερο χρόνο, δικαίωμα αγοράς θα δοθεί στους κατόχους καρτών την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2021-22), ενώ στη συνέχεια θα «ανοίξει» η διαδικασία πώλησης διαρκείας για όλους τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κ. Λακαφώσης για Τέμπη: «Τα βαγόνια θα μπορούσαν να σηκωθούν από την έξω πλευρά»

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών, πληθώρα ερωτημάτων έχουν έρθει και...

More Articles Like This