Ολυμπιακός: Μετά την αποβολή «κατέρρευσε» (video)

Must Read

Από «Δρ. Τζέκιλ» στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός… μεταμορφώθηκε σε «Μίστερ Χάιντ» στο δεύτερο, καθώς, μετά την αποβολή του Μπενζιά στο 58′ με δεύτερη κίτρινη, όλα όσα «έχτισε» μέχρι εκείνη την ώρα, πήγαν, κυριολεκτικά, στράφι.

Ως φαίνεται, ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, ήταν ολότελα απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο και, σε συνδυασμό και με τις απρόσμενες, όσο και αναπάντεχες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα (Βαλμπουενά, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε έμειναν στον πάγκο), κατέληξε να μην έχει ουσιαστικές απαντήσεις στην ολοκληρωτική αντεπίθεση που ξεδίπλωσαν οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος.

Το τελικό σκορ, 3-1 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα, πάντως, επ’ ουδενί δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, καθώς στο α’ μέρος οι Πειραιώτες δεν απειλήθηκαν ούτε στιγμή.

Δύο στημένες φάσεις ήταν αρκετές για τους… Ερυθρόλευκους της Σερβίας να εξασφαλίσουν τη νίκη, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός, λίγα λεπτά νωρίτερα, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει ακόμη και με το «τρίποντο» από το «Μαρακανά».

Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν υπερβολικά, καθώς οι… Ερυθρόλευκοι της Ελλάδας έχουν μπροστά τους δύο «απανωτά» παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία φιγουράρει… καμαρωτή-καμαρωτή στην κορυφή του ομίλου, μετά και το απίστευτο 7-2 επί της Τότεναμ, μέσα στο Λονδίνο!

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

https://youtu.be/kmURx4QH_Mg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This