Πρόκριση Πετρούνια με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς

Must Read

Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Στουτγκάρδης πέρασε ο δικός μας «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκυο, το 2020.

Μετά από 11 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω χειρουργείου στον αριστερό ώμο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής επέστρεψε δυναμικά, εκτελώντας άψογα το πρόγραμμα του. Έτσι, προκρίθηκε στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (12/10) στους κρίκους.

Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 14,700 βαθμούς και ήρθε τρίτος πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ, ο οποίος συγκέντρωσε, επίσης, 14,700 β., αλλά υπερίσχυσε του Πετρούνια λόγω υψηλότερου βαθμού εκτέλεσης.

Παράλληλα, στην ίδια διοργάνωση εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Ηλιόπουλος στο σύνθετο ατομικό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πλησιάσει τους 80 βαθμούς που θα του έδιναν την πρόκριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This