Τουρκία: Συνθήματα υπέρ Πούτιν από οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου!

Οι Ουκρανοί τους... τιμώρησαν, αποκλείοντάς τους από τη διοργάνωση

Must Read

Το όνομα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν φώναζαν «ρυθμικά» οι οπαδοί της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ, με στόχο να… εκνευρίσουν τους παίκτες της ουκρανικής Ντιναμό Κιέβου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League, στην Κωνσταντινούπολη.

Πέντε και πλέον μήνες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που έχει αφήσει πίσω τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και εκατομμύρια εκτοπισμένους πολίτες που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει σε μία στιγμή, το όνομα του Ρώσου προέδρου έγινε σύνθημα από τους Τούρκους οπαδούς, που, πάραυτα, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους να γλιτώσει την ήττα με 2-1 από τους Ουκρανούς, η οποία οδηγεί στον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Όπως αναμενόταν, η απαράδεκτη αυτή κίνηση των οπαδών της Φενέρμπαχτσέ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο, ενώ, είναι χαρακτηριστικό πως ο προπονητής της Ντιναμό, Μιρτσέα Λουτσέσκου (πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ), δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This