«Βόμβα»-μεγατόνων: Η Ελλάδα θέτει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2030!

Τι του λείπει του ψωριάρη;...

Must Read

Δεν ξέρουμε αν αληθεύει ή αν πρόκειται για… ράδιο αρβύλα, η Ελλάδα, όμως, φαίνεται πως ενδιαφέρεται να συνδιοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2030 μαζί με την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία!

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του cairo24.com, οι τρεις χώρες ετοιμάζονται να καταθέσουν από κοινού φάκελο, με σκοπό να αιτηθούν τη συνδιοργάνωση του 24ου Μουντιάλ στην ιστορία, το οποίο θα είναι και επετειακό, καθώς το 2030 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη διεξαγωγή του πρώτου στα γήπεδα της Ουρουγουάης.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αιγύπτιος υπουργός Αθλητισμού, Ασράφ Σόμπι είχε σύσκεψη με τους ομολόγους του από τη Σαουδική Αραβία και τη χώρα μας, ώστε να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες για τη δημιουργία και την υποβολή φακέλου για τη συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ σε οκτώ χρόνια.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά την τελευταία επαφή των τριών πλευρών είναι έτοιμος ο φάκελος, ο οποίος θα κατατεθεί στη FIFA και για να εγκριθεί θα περάσει από Γενική Συνέλευση. Όσον αφορά ειδικά στους Αιγύπτιους υπάρχει πλάνο για την οικοδόμηση ενός μεγάλου, σύγχρονου γηπέδου στο Ελ Αλαμέιν, για τις ανάγκες της διοργάνωσης, με τον Ασράφ Σόμπι να αναμένεται να παρουσιάσει τον φάκελο στην κυβέρνηση της Αιγύπτου τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη διοργάνωση του επετειακού Μουντιάλ έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον τους η Κολομβία μαζί με την Ουρουγουάη από τη Λατινική Αμερική, το Μαρόκο μαζί με την Τυνησία και την Αλγερία από την Αφρική και η Ισπανία μαζί με την Πορτογαλία από ευρωπαϊκής πλευράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This