Στόχος «επίθεσης» από την Εθνική Νιγηρίας τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Must Read

Ευγενής άμιλλα και αθλητισμός είναι δύο έννοιες συνυφασμένες. Αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών της Νιγηρίας καθώς εξαπέλυσε μια ακατανόητη επίθεση στα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter όπου έγραψε ότι είναι ευλογημένος που αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας μαζί με τα αδέρφια του. 

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του ποζάρουν «μάχιμοι» με τη νέα φανέλα της Εθνικής!

Ο «Greek Freak» ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ  με τη νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Ελλάδας γράφοντας στη λεζάντα: «Eυλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Οι Νιγηριανοί και συγκεκριμένα η εθνική ανδρών της χώρας φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από την εν λόγω ανάρτηση με αποτέλεσμα να απαντήσουν ειρωνικά στον πρωταθλητή του NBA.

Αρχικά ανέβασαν μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη συνέχεια έβαλαν στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου η Νιγηρία απέκλεισε την Ελλάδα  και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Και ακολούθησε άλλο tweet όπου έγραψαν: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

https://twitter.com/NigeriaBasket/status/1555942740348764166

Χρόνια τώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του έχουν αποφασίσει να παίζουν για την Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν έχουν κρύψει τον σεβασμό τους για τη χώρα των γονιών τους, οπότε τα σχόλια των Νιγηριανών είναι αν μη τι άλλο άδικα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This