«Ασημένια» τα κορίτσια μας του πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18

Must Read

Έφτασε στον τελικό, πάλεψε, αλλά τελικά η Εθνική πόλο των νεανίδων ηττήθηκε με 10-8 από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U18 στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Το συγκρότημα της Ευτυχίας Καραγιάννη έχασε τον παγκόσμιο στις «λεπτομέρειες» και, ως εκ τούτου, θα επιστρέψει από τη σερβική πρωτεύουσα με το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο είναι και το τρίτο για το ελληνικό πόλο στη σύντομη ιστορία του θεσμού (πέντε διοργανώσεις έχουν γίνει όλες κι όλες), μετά το χρυσό του 2012 στο Περθ και το χάλκινο του 2018 και πάλι στο Βελιγράδι.

  • Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 2-5, 4-1, 1-2, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ. Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου, Κουρέτα 2, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΗΠΑ (Ίθαν Ρόμπερτ Νταμάτο): Κάρπεντερ, Γκατζανίγκα, Ρόσι, Αουσμους 2, Χόκινς 1, Τζόνσον, Στράικερ 2, Φλιν 3, Μποναγκουίντι 1, Σνάιντερ, Νέπερ 1, Γούντχεντ, Στιλ.

Σημειώνεται πως το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρία, την οποία είχε αποκλείσει η εθνική μας στον ημιτελικό, επικρατώντας 9-5 της Ιταλίας στον «μικρό» τελικό.

  • Παρακολουθήστε τον μεγάλο τελικό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This