Χρήμα με… ουρά φέρνει ο Γιάννης στην Εθνική

Must Read

Τα πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή του Γιάννη  Αντετοκούνμπο στην Eθνική μπάσκετ άρχισαν να… εξαργυρώνονται νωρίς νωρίς για την ομοσπονδία μπάσκετ. Ήδη τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα με την Ισπανία στο κλειστό του ΟΑΚΑ ξεπέρασαν τα 300.000 ευρώ, ενώ γύρω στο ένα εκατομμύριο υπολογίζεται να είναι τα αντίστοιχα από το τουρνουά «Ακρόπολις».

Κι όλα αυτά χωρίς να παραβλέπονται τα έσοδα από τους διάφορους χορηγούς της Εθνικής που είναι αμφίβολο εάν συνέδεαν το όνομά τους με την προσπάθεια της εθνικής εάν δεν υπήρχε ο σταρ των Μιλγουόκι.

Βέβαια το μεγάλο κέρδος, όπως όλοι περιμένουν, είναι η αγωνιστική του παρουσία στο Ευρωμπάσκετ τον άλλο μήνα. Εκεί μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά την προσπάθεια για ένα μετάλλιο επαναφέροντας την Εθνική στις κορυφαίες της Ηπείρου.

Παράλληλα η παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ δημιουργεί ρεύμα υπέρ της Εθνικής. Η συγκινητική του ιστορία, η εκτόξευσή του στην κορυφή του ΝΒΑ, συγκινούν τον κόσμο, ανεξαρτήτως χώρας και αναμένεται να δημιουργήσει κύμμα υποστήριξης για την ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This