Περήφανη η Ελίνα για την Ελλάδα

Must Read

Δεν έχει κλείσει τα 20 χρόνια της (γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2002) κι όμως είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, αφήνοντας πίσω της τα «ιερά τέρατα» του αγωνίσματος. Στο βάθρο των νικητών, η Ελίνα Τζένγκο, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την πρώτη μεγάλη νίκη της καριέρας της σε επίπεδο γυναικών.

Γεννήθηκε στην Ελλάδα, δηλώνει Ελληνίδα και το βασικότερο, διάλεξε τη χώρα αυτή για να αγωνίζεται. Δεν ήταν υποχρέωση, αλλά επιλογή. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο.

Λογικό να βάλει το χέρι στο μέρος της καρδιάς και να τον ψάλει…

Ο Εθνικός Ϋμνος ακούστηκε για 4η φορά στο Μόναχο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι Έλληνες απανταχού της Γης έχουν ένα λόγο να αισθάνονται περήφανοι…




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This