Η Μακάμπι Χάιφα εξακολουθεί να είναι… εφιάλτης του Ολυμπιακού

Must Read

Δεν φτάνει που η Μακάμπι Χάιφα απέκλεισε τον Ολυμπαικό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που τον νίκησε στο Φάληρο με 4-0, γεγονός που οδήγησε στην αλλαγή προπονητή, τώρα απειλεί να τον αφήσει και έξω από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας εφόσον αποκλείσει το βράδυ της Πέμπτης τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Ισραηλινοί το βράδυ της Τρίτης απέκλεισαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό σημαίνει ότι η «αδελφοποιημένη» με τους «ερυθρόλευκους» ομάδα του Βελιγραδίου συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και προκρίνεται στους ομίλους της διοργάνωσης.

Εκεί, σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθεί κι ο Ολυμπιακός που διεκδικεί μια θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, γεγονός που θα του εξασφαλίσει, θεωρητικά, καλύτερη κλήρωση στη φάση των ομίλων.

Ο Ερυθρός Αστέρας, όμως, έχει υψηλότερη βαθμολογία από τους Πειραιώτες (46.000 βαθμοί ένανατι 41.000 του Ολυμπιακού) και «καπαρώνει» μια από τις δύο ελεύθερες θέσεις του πρώτου γκρουπ.

Τώρα ο Ολυμπιακός θα περιμένει με αγωνία την εξέλιξη δύο αγώνων στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

-Δεν θα υποστηρίζει την Νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ (17.000) που αγωνίζεται στο Ζάγκρεμπ με την Ντινάμο και θα θέλει αποκλεισμό των Νορβηγών που έχουν κερδίσιε 1-0 στο πρώτο ματς αφού οι Κροάτες έχουν υψηλότερη βαθμολογία από τους «ερυθρόλευκους» (49.500) και καλό ειναι ναι μην βρεθούν στο Γιουρόπα. αλλά να συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγ..

-Στο Αϊντχόφεν – Ρένιτζερς (2-2 το πρώτο ματς) θέλει πρόκριση των Σκωτσέζων που με 50.200 βαθμούς βρίσκονται πιο πάνω από την Ολλανδική ομάδα (33.000), αλλά και την ελληνική.

Αν μια από τις Ντινάμο ή Ρέντζερς περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους συνεχίζουν, φυσικά, στο Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όου η θέση τους στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας είναι δεδομένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This