Υπό τιμωρία ο διαιτητής Καραντώνης για τα «φάλτσα» στο Αστέρας – Ολυμπιακός

Must Read

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Τρίτη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) για να σχοληθεί με τη διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη στον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο διαιτητής δεν μέτρησε γκολ του Αστέρα θεωρώντας ότι είχε γίνει επιθετικό φάουλ, ενώ στο βίντεο φαίνεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους να πάρουν καλύτερη θέση σπρώχνει ο ένας τον άλλο, ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού στο τέλος της φάσης είναι αυτός που τραβά τη φανέλα του αντιπάλου του!

https://www.youtube.com/watch?v=dKk-_dJ5NA0&t=1s&ab_channel=%CE%A9megablue

Υπάρχουν πληροφορίες ότι μέλη της Επιτροπής θα προτείνουν βαριά τιμωρία, ακόμα και καρατόμηση.

Ο διαιτητής από την Ημαθία ήταν τα προηγούμενα χρόνια το «αγαπημένο παιδί» του τέως αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Τον είχε χρησιμοποιήσει σε κρίσιμους αγώνες, αλλά σε κάποιους από αυτούς δεν τον είχε δικαιώσει. Πρόχειρα αναφέρουμε ότι στον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκού (2/2/22) 3-2 ο Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε όχι μόνο τη διαμαρτυρία του για τη διαιτησία, αλλά ζητούσε να μην διευθύνει ξανά αγώνες του, ενώ λίγο νωρίτερα (26/1/22) στον αγώνα Κυπέλλου της Λαμίας με τον Άρη (1-0) στο 15′ είχε δώσει αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Άρη με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει η Λαμία σε επίσημη ανακοίνωσή της και να υποστηρίξει ότι κακώς ορίστηκε στον αγώνα αφού είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του Άρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This