Ξέμειναν από αστυνομικούς και τηλεοπτικά συνεργεία στην Αγγλία!

Must Read

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ αναστάτωσε και την ποδοσφαιρική κοινότητα στη χώρα. Μετά τις αναοβλές όλων των αγώνων σε Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία, ένα σωρό προβλήματα προκύπτουν καθημερινά για τη διεξαγωγή των επόμενων.

Τα βασικότερα είναι η έλλειψη αστυνομικών και τηλεοπτικών συνεργείων. Ήδη ο αγώνας της Πέμπτης της Άρσεναλ με τηνΑϊντχόφεν που επρόκειτο να γίνει στο Λονδίνο για το Γιουρόπα Λιγκ αναβλήθηκε εξ αιτίας της αδυναμίας της αστυνομίας να διαθέσει δυνάμεις για τους γύρω από το γήπεδο χώρους καθώς αναμένονται τρεις χιλιάδες Ολλανδοί.

Η Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει ανακοινώσει εάν γίνουν οι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο αναμετρήσεις. Με δεδομένο ότι η κηδεία της Ελισάβετ θα γίνει τη Δευτέρα 19/9 δεν υπάρχουν διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και τηλεοπτικά συνεργεία.

Το SKΥ sports που καλύπτει τους αγώνες της Πρέμιερ δεν έχει διαθέσιμες μονάδες εξωτερικών μεταδόσων, ενώ και οι ιδιώτες που διαθέτουν ανάλογα VAN έχουν κλείσει συμφωνίες με τηλεοιπτικά δίκτυα του εξωτερικού και θα είναι απασχολημένοι με τις εκδηλώσεις για την Βασίλισσα!

Μέσα σε όλα ανακοινώιθηκε και η αναβολή του πρώτου αγώνα της Πρέμιερ που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 17/9, με αντιπάλους την Μπράιτον και την Κρίσταλ Πάλας. Αιτία στην περίπτωση αυτή είναι η απεργία των σιδηροδρομικών που έχει προγραμματιστεί εκείνη τη μέρα και θα εμπόδιζε την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This