Laver Cup: Ηττήθηκε ο Τσιτσιπάς, χάθηκε ο τίτλος για την Ευρώπη!

«Αντίο» με ήττα για τον Φέντερερ

Must Read

Με… άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε ο αποχαιρετισμός του Ελβετού super star του τένις Ρότζερ Φέντερερ στο αγαπημένο του άθλημα, καθώς η μικτή Ευρώπης για πρώτη φορά στα χρονικά έχασε τον τίτλο στο Laver Cup!

Αιτία, η ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο, ο οποίος, μετά από έναν εκπληκτικής ομορφιάς αγώνα, επικράτησε με 2-1 σετ (1-6, 7-6, 10-8) του Έλληνα πρωταθλητή, γλιτώνοντας από τέσσερα match point και δίνοντας για πρώτη φορά τον τίτλο στη Μικτή Κόσμου.

Με ήττα αποχαιρέτησε η Team Europe το φετινό Laver Cup

Ο Στέφανος έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο σετ, όπου δεν έκανε ούτε ένα αβίαστο λάθος, είχε 13 winners, 4 άσους και έχασε μόλις 7 πόντους, κάνοντας το 1-0 μέσα σε μόλις 21 λεπτά. Στο δεύτερο σετ ο Τιάφο βελτιώθηκε αισθητά και έβαλε δύσκολα στον Στέφανο, σώζοντας τέσσερα match point στο tie break και οδηγώντας το ματς στο τρίτο σετ, όπου, κερδίζοντας 10-8 στο… super tie break, ολοκλήρωσε εμφατικά την επική ανατροπή!

«Δεν ετοίμασα ομιλία, γιατί δεν περίμενα να μιλήσω. Μπράβο στην Team World για την ανατροπή. Περίμενα να κερδίσουμε, αλλά το άξιζαν και μπορούν να το διασκεδάσουν. Ελπίζω μόνο η έντονα συναισθηματική βραδιά της Παρασκευής να μην επηρέασε την ομάδα μου. Το διασκέδασα πάντως, ήταν ένα φανταστικό τριήμερο. Και τους ευχαριστώ όλους. Θα είμαι και του χρόνου στο Laver Cup να τους υποστηρίξω, από άλλο πόστο», είπε στην… αυτοσχέδια αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο εξαιρετικά δημοφιλής Ελβετός πολυνίκης των κορτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This