Nations League: Τελικός για την πρώτη θέση στη Βουδαπέστη

Must Read

Ουγγαρία-Ιταλία με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ποιος θα το περίμενε όταν έγινε, πέρσι τον Δεκέμβριο, η κλήρωση του Nations League ότι σε όμιλο με Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία θα βρισκόταν στην πρώτη θέση η Ουγγαρία. Κι όμως η ομάδα του Μάρκο Ρόσι συνεχίζει την «τρελή» πορεία που ξεκίνησε τον Ιούνιο.

Την Παρασκευή έκανε μία ακόμα έκπληξη. Κέρδισε με 0-1 τη Γερμανία στη Λειψία και την έβγαλε νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της μεγάλης κατηγορίας του Nations League.

Απόψε (21:45) στη Βουδαπέστη δίνει «τελικό» με την Ιταλία, η οποία χάρη στη νίκη της με 1-0 στο ντέρμπι με την Αγγλία, παρέμεινε σε απόσταση βολής, 2 βαθμών, από την κορυφή. Η Ουγγαρία παίζει για 2 αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία. Η Ιταλία θέλει μόνο τη νίκη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το παιχνίδι Ουγγαρία-Ιταλία, καθώς και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Σούπερ διπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση

Το Nations League συνεχίζεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr.

Στο Wembley διεξάγεται το ντέρμπι του 3ου ομίλου της 1ης κατηγορίας ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία. Παρότι οι 2 ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Αγγλία υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία και θέλει, έστω στην τελευταία αγωνιστική, να πετύχει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Η Γερμανία θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μείνει αήττητη σε ένα ακόμα ντέρμπι του ομίλου με Αγγλία και Ιταλία. Στα 3 προηγούμενα έφερε 2 ισοπαλίες με 1-1 και πέτυχε μία νίκη με 5-2 κατά της Ιταλίας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στο ντέρμπι Αγγλία-Γερμανία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Nations League

Ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr για 4 σημερινά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Nations League:

  • Ουγγαρία-Ιταλία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ –Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι–Χ ημίχρονο/2 τελικό & Over 2,5.
  • Αγγλία-Γερμανία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Τίμο Βέρνερ–Χ ημίχρονο/X τελικό & Over 2,5.
  • Μαυροβούνιο-Φινλανδία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ρουμανία-Βοσνία Ερζεγοβίνη: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κόρες της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ...

More Articles Like This