Ένας «Λούστρος» στην Opap Arena: Μια ξεχασμένη τέχνη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Must Read

Ιστορίες, μυστικά, νοσταλγία. Ο νέος σύγχρονος χώρος του καταστήματος «Ο Λούστρος» που φιλοξενείται στο Opap Arena έχει έναν αέρα μιας άλλης εποχής, ο οποίος αναβιώνει αυτή την ξεχασμένη τέχνη.

Η εταιρεία ΠΙ & ΦΙ Τακούνι και Κλειδί έχει διακοσμήσει το χώρο της στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τοιχογραφίες και αντικείμενα της εποχής, ενώ δίνεται η δυνατότητα φωτογράφησης με έναν εκπρόσωπο της μοναδικής αυτής τέχνης.

«Στο νέο μας concept, προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή, το οποίο παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τιμώντας την παράδοση, με πολύ σεβασμό στους προγόνους μας και στους βιοπαλαιστές ‘λούστρους’, σας περιμένουμε στο στιλβωτήριο και στα κασελάκια μας, για να δώσουμε λάμψη στα παπούτσια σας», αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία που άνοιξε το νέο κατάστημα στην OPAP Arena.

*φωτογραφία από www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This