Πρώτη κόντρα στο μπάσκετ για τους διαιτητές του Σούπερ Καπ – Αποχώρησε από την κλήρωση ο Παναθηναϊκός

Must Read

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (Αργύρης Πεδουλάκης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος) αποχώρησαν από την κλήρωση των διαιτητών του Σούπερ Καπ που γίνεται στη Ρόδο. Η κλήρωση των διαιτητών των δύο ημιτελικών έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. Οι εκπρόσωποι των «πρασίνων» διαφώνησαν για τα κριτήρια επιλογής των επτά διαιτητών ζητώντας να υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων. Η απάντηση των υπευθύνων ήταν ότι η επιλογή έγινε με βάση τα κριτήρια απόδοσης των διαιτητών στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Προφανώς η θέση αυτή δεν ικανοποίησε τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού που ζητούσαν να μάθουν πως θα επιλεγούν οι διαιτητές του τελικού και του μικρού τελικού.

Η κλήρωση που έγινε μετά την αποχώρηση των «πρασίνων» ανέδειξε:

Στον πρώτο ημιτελικό (Παναθηναϊκός – Κολοσσός, Σάββατο 17,00, ΕΡΤ3), θα σφυρίξουν οι Ηλίας Κορομηλάς, Βασιλική Τσαρούχα και Δημήτρης Ζαχαρής.

Στον δεύτερο ημιτελικό (Ολυμπιακός – Προμηθέας, Σάββατο 21.00, ΕΡΤ-3), θα σφυρίξουν οι Πέτρος Παπαπέτρου, Γιώργος Πουρσανίδης και Βασίλης Πιτσίλκας.

Οι ηττημένοι των δύο ημιτελικών θα αγωνιστούν το απόγευμα της Κυριακής (ώρα 17.00, ΕΡΤ3) στο μικρό τελικό και οι νικητές την ίδια μέρα στον τελικό (ώρα 21.00 ΕΡΤ3).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This