Η «Αγία Σοφία» εκτίναξε την τηλεθέαση στην ΕΡΤ3 που μετέδιδε ζωντανά τη λαμπρή τελετή

Περισσότεροι από 1.680.394 τηλεθεατές απόλαυσαν το ιστορικό γεγονός

Must Read

Το τηλεοπτικό κοινό και προφανώς όχι μόνο οι φίλοι της ΑΕΚ θέλησαν να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό γεγονός για την ιστορία της ομάδας τους.

 

Κάτι που αποτυπώθηκε και στις μετρήσεις τηλεθέασης, δικαιώνοντας την επιλογή της ΕΡΤ να μεταδώσει και μάλιστα ζωντανά τα εγκαίνια.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις η τηλεθέαση κυμάνθηκε σε διψήφιο ποσοστό σε όλη τη διάρκεια μετάδοσης των εγκαινίων. Μάλιστα, τουλάχιστον για ένα τέταρτο η τηλεθέαση ξεπέρασε το 18,5%, ενώ τα εγκαίνια είδαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 1.680.394 τηλεθεατές. Ο μέσος όρος τηλεθέασης άγγιξε το 16,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε το 17,7%.

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μπόρεσαν να παρακολουθήσουν και οι Έλληνες του εξωτερικού μέσω της ERT WORLD.

 

Το αθλητικό υπερθέαμα όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς η ΕΡΤ3 που καλύπτει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θα μεταδώσει σήμερα Σάββατο 1η Οκτωβρίου και αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου το Super Cup που διεξάγεται στην Ρόδο και στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Προμηθέα Πάτρας και του Κολοσσού Ρόδου που θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

 

Το Super Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι ομογενείς μας στο ERTFLIX μέσω του EΡΤ SPORT.

Πληροφορίες από Ενημέρωση 24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρίλερ με την σορό 74χρονου στο λιμάνι του Βόλου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές....

More Articles Like This