Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Βόλος, 2ος στη βαθμολογία

Must Read

Ο Βόλος συνεχίζει τις εκπλήξεις στη Σούπερ Λίγκα. Στο Αγρίνο νίκησε ανατροπή (3-2) τον Παναιτωλικό και βρέθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Αγρινιώτες που προηγήθηκαν στο 16′ με 2-0 (4′ Σενγκέλια, 16′ Νταγκό). Ο Βόλος επέστρεψε δυναμικά στο ματς και με δύο γκολ του Τσοκάνη (27′ και 35′). Ισοφάρισε (2-2).

Στο 44′ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Καρέλης για χτύπημα εκτός φάσης και η ισορροπία δυνάμεων άλλαξε. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Παναιτωλικό στο 78′ όταν ο Στεργιάκης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κούτσιας την έσπρωξε στα δίχτυα. Ήταν το χρυσό γκολ του Βόλου που όχι μόνο σημείωσε την πρώτη νίκη στη συγκεκριμένη έδρα σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα (είχε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες), αλλά και βρέθηκε πάνω από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό στη βαθμολογία, έστω και για μια μέρα.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον (Ζοάο Πέδρο 83′), Φλόρες (Μλάντεν 46′), Κολοβός (Ντίας 83′), Σενγκέλια (Ντουάρτε 72′), Νταγκό (Μόρσεϊ 67′), Καρέλης.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (Ματίγια 89′), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Μπατόκιο 75′), Μεθκίδα (Κούτσιας 61′), Οζέγκοβιτς (Τάχατος 89′).

Στον άλλο αγώνα της 7ης αγωνιστικής η Λαμία συνέχισε την παράδοση που δημιούργησε πέρσι με τη νίκη της (2-1). Φέτος διατήρησε το αήττητο (1-1), αλλά δεν έκανε νικηφόρο σερί. Κι όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Ντε Βινσέτι. Ο Ιωνικός που αντιμετώπισε αυτό το ματςε ως τελικό αφού έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία ισοφάρισε στο 47′ με τον Μάντζη, είχε δύο δοκάρια (65′ και 67′) κι έφυγε από το ματς με το ελάχιστο που μπορούσε να πάρει.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Αντούνες, Φαντιγκά (71΄Μεντόσα), Άοσμαν (87΄Ιωαννίδης), Μάντζης, Ελευθεριάδης (63΄Σεμπά), Μύγας (87΄Σάκιτς), Λοβέρα, Ρομαό, Κάνιας.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (75΄Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (66΄Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (66΄Μαρμεντίνι) (93΄Μπενίτεζ), Μποάκι (75΄Μανούσος).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This