Δ. Μελισσανίδης: «Αυτοδύναμη πλέον η ΑΕΚ με έσοδα 40 εκ. ευρώ» – Πότε ολοκληρώνονται οι άλλες εγκαταστάσεις στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Must Read

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξενάγησε τους εκπροσώπους του Τύπου στην Opap Arena και μίλησε για όλα. Το πως υλοποιήθηκε το έργο, το πότε θα ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις με τα Μουσεία, αλλά και το μέλλον της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Για το κόστος του γηπέδου και τις άλλες εγκαταστάσεις:«Το γήπεδο στοίχισε 75 εκατομμύρια ευρώ. Τα Μουσεία, του Προσφυγικού Ελληνισμού και της ΑΕΚ θα κοστίσουν 6 εκατομμύρια και τα γραφεία μας, τα ιδιόκτητα γραφεία της ΠΑΕ, 1,5 εκατομμύριο. Ειλικρινά είμαι υπερήφανος. Όχι μόνο για το γήπεδο αλλά και για τα Μουσεία μας. Θα κάνουμε τα πιο ωραία Μουσεία ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού γίνεται τρομερή δουλειά. Ο κόσμος έχει δείξει μεγάλη ανταπόκριση. Θέλω να πιστεύω ότι και τα Μουσεία θα δώσουν ακόμα παραπάνω πράγματα στο γήπεδο. Θα έρχονται παιδάκια, όλα τα σχολεία να βλέπουν το γήπεδο και τα Μουσεία. Κάθε τι που φτιάχνουμε το έχουμε κάνει με μεράκι. Θέλω να πω και κάτι. Έχουμε πλέον το μεγαλύτερο Προπονητικό κέντρο 120 στρεμμάτων με 4 γήπεδα, έχουμε το Σεραφείδειο που μπορεί να παίζει άνετα ακόμα και η πρώτη ομάδα εκεί αφού είναι σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές της UEFA. Και εκεί πέσανε πολλά χρήματα. Το Αθλητικό Κέντρο σήμερα ανήκει στην ΠΑΕ».

Για το χρονοδιάγραμμα για τα Μουσεία: «Σε 5-6 μήνες πιστεύω να τα κάνουμε όλα. Είναι το Δάσος που πρέπει να φτιαχτεί, κάποιες άλλες εργασίες, φυσικά τα Μουσεία. Τώρα όλα έχουν μπει στο δρόμο τους. Θα γίνουν όλα. Σε κάθε περίπτωση στην καινούργια σεζόν θα είμαστε έτοιμοι στα πάντα».

Για τις εμπορικές χρήσεις: «Θα υπάρχουν ξεναγήσεις μέσα στο γήπεδο. Θα υπάρχουν αυτοκινητάκια γκολφ μεγάλα δέκα θέσεων που θα κάνουν τουρ όλον τον κόσμο. Θα έρθουν σχολεία. Θα το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ το γήπεδο. Θα δίνω τα αποδυτήρια, όλους τους χώρους στις εταιρίες για να κάνουν μίτινγκ. Θα μπορούν εταιρίες να παίρνουν το γήπεδο να κάνουν εκδηλώσεις ακόμα και παιχνίδια μεταξύ τους οι εταιρίες να πληρώνουν και να νοικιάζουν το γήπεδο από την ΑΕΚ που θα βγάζει έσοδα ακόμα και από τα εισιτήρια σε αυτές τις περιπτώσεις».

Για τα οικονομικά της ΑΕΚ: «Είμαι υπερήφανος γιατί σήμερα αυτό το κλαμπ δεν χρωστάει πουθενά και έχει έσοδα 40 εκατομμύρια. Ένας νοικοκύρης μπορεί να το τρέξει, είναι σαν μια επιχείρηση. Δεν μπορεί μια διοίκηση με 38 εκατομμύρια να τρέξει την ΑΕΚ; Έτσι λειτουργεί όλη η Ευρώπη. Κάποια στιγμή και εγώ θα φύγω και ηλικιακά, ίσως είμαι ο μοναδικός παράγοντας που συμπληρώνω μια 15ετία στην ΑΕΚ παραγοντικά. Ιδιοκτήτες δεν υπάρχουν, ιδιοκτήτης σε αυτά τα κλαμπ είναι ο κόσμος. Εμείς είμαστε όλοι περαστικοί. Ναι λοιπόν η ΑΕΚ είναι αυτοδύναμη, δεν χρωστάει πουθενά, νοικοκυριό θέλει»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται τόση αντιπαλότητα. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο. Να φύγει το μίσος, να φύγει η τοξικότητα. Θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους οι τοξικοί, θα το καταλάβουν. Έτσι σκέφτομαι εγώ το ποδόσφαιρο. Άλλοι θέλουν να έχουν Γκρανκάσες στις Ομοσπονδίες. Τον Μπαλτάκο εγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Του κάνουν πόλεμο. Θέλουν να βάλουν τους δικούς τους. Και να σας πω και κάτι άλλο, κανένας ΑΕΚτζής δεν είναι στην ΕΠΟ. Ο Μπαλτάκος είναι Παναθηναϊκός. Πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο. Είναι έντιμος. Άστον να δούμε τι θα κάνει. Θα κριθεί και αυτός».

Για τη μάχη του τίτλου: «Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποτε ξέραμε από πριν τι θα γίνει. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έδρα, η διαδρομή θα δείξει. Και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται. Στη διεκδίκηση όμως είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα δούμε».

Για το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει αγώνες της Εθνικής η Opap Arena: «Με μεγάλη μας χαρά να έρθει η Εθνική και να κάνει έδρα της την Αγιά Σοφιά. Έχει καλή ομάδα. Μακάρι να έρθει η Εθνική, το γήπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές να την φιλοξενήσει, γιατί όχι».

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This