Θρίλερ για τη Μαρία Σάκκαρη στο Μεξικό

Must Read

Ο ημιτελικός της Μαρία Σάκκαρη με την Τσέχα Μαρί Μπούζκοβα πήρε διαστάσεις θρίλερ όχι μόνο στην εξέλιξή του, αλλά και στην ιδια τη διεξαγωγή του στη Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό. Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν 84 λεπτά για να λύσουν τις διαφορές τους στο πρώτο σετ το οπόίο κέρδισε η Σάκκαρη με 7-5.

Μάταια περίμεναν να αρχίσει το δεύτερο καθώς η δυνατή βροχή έκανε αδύνατη τη διεξαγωγή του. Περίμεναν έωες τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα και το ματς αναβλήθηκε.

Κι εδώ όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Η συνέχειά του είναι προγραμματισμένη στις 21.00 (ώρα Ελλάδος). Ο τελικός, όμως, πρέπει να αρχίσει λίγες ώρες αργότερα, στις 2 (ώρα Ελλάδας, ξημερώματα Δευτέρας).

Εκεί θα περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης η ξεκούρατη Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (28 χρόνων, νο 5) που νίκησε με 7-6 και 6-1 τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Σάκκαρη έχει στο παρελθόν αντιμετωπίσει δύο φορές την 24χρονη Τσέχα, νο 38 στην παγκόσμια κατάταξη κι όχι μόνο είναι αήττητη, αλλά δεν έχει χάσει σετ. Την είχε αποκλείσει στο Γουίμπλετον το 2019 (2-0) και την είχε νικήσει στο Μόντρεαλ πέρσι σε αγώνα ενός σετ αφού στη συνέχεια η αντίπαλός της αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι με την πρόκριση στα ημιτελικά η Μαρία εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για το WTA Finals (31/10-7/11) για δεύτερη σερί χρονιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This