«Χρυσή ισοπαλία» για τον ΠΑΣ, 2-2 στη Νίκαια με τον Ιωνικό

Must Read

Στο Νίκαια ο Ιωνικός και ο ΠΑΣ μοιράστηκαν απλά τα γκολ (2-2) και τις εντυπώσεις.Η ισοπαλία αυτή σε ένα συναρπαστικό ματς έχει… νικητή. Είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα που αφ’ ενός κράτησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τη θέση υποβιβασμού και άφησε τελευταίο τον Ιωνικό στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα με τρεις μόνο βαθμούς και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Κι όμως ο Ιωνικός πηγαίνοντας στο ημίχρονο στα αποδυτήρια ήταν πιο κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος του αγώνα, είχε σκοράρει δύο φορές με έξοχα γκολ των Λιβέρα (27′) και Άοσμαν (31′), αλλά ο ΠΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Εμφανίστηκε μεταμορφωμένος στο β’ μέρος και κέρδισε δύο φορές πέναλτι που αξιοποίησε ο Αργεντινός στόπερ Εραμούσπε στο 55′ κ;αι στο 85′ ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 36′.

«Νιώθω περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, έδωσαν ψυχή και προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη. Να γίνει η αρχή για μια καλύτερη πορεία. Πιστεύω πως μέσω των ποδοσφαιριστών σήμερα, εμφανίστηκε το DNA του ΠΑΣ, αυτή τη ψυχή και την αίσθηση που βγάλαμε δεν την είχαμε ξαναδεί» είπε ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων Θανάσης Στάικος, ενώ ο Δημήτρης Σπανός για τον Ιωνικό δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή:«Δυστυχώς θα πρέπει να βάζουμε περισσότερα από δύο γκολ για να κερδίζουμε. Μόνοι μας χαλάσαμε ότι κτίσαμε. Δεν είμαι σίγουρος για τα δύο πέναλτι», ενώ αργότερα στη συνέντευξη τύπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί τονίζοντας ότι «η ομάδα χρειάζεται ηελεκτροσόκ».

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (85’ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (79’ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το πανόραμα της αγωνιστικής εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This