Ντέρμπι Δικεφάλων στην Opap Arena – Όλα τα γκολ της 10ης αγωνιστικής

Must Read

Το αποψινό (ώρα 19.30) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα περάσει στην ιστορία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Για πρώτη φορά η Opap Arena υποδέχεται ένα ντέρμπι με την αγωνία να βρίσκεται στο ζενίθ όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της έδρας της Ένωσης. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθεώρησε το νέο σπίτι της ΑΕΚ και ενημερώθηκε για τις βελτιώσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Στον αγωνιστικό τομέα και οι δύο Δικέφαλοι «καίγονται» για βαθμούς. Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα εξηγεί το γιατί.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο ντέρμπι με την ισχυρή παράδοση των 7 αγώνων χωρίς ήττα σε ματς με γηπεδούχο την ΑΕΚ. Έχασε για τελευταία φορά στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου 2017 (1-0).

Το τελευταίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2002 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 4-3

https://www.youtube.com/watch?v=ODPa3Y5hXTA&ab_channel=Novasports.gr

Η ΑΕΚ σε 70 αγώνες πρωταθλήματος που έχει αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ έχει 46 νίκες, ο Δικέφαλος του Βορρά 9 και 15 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρί;ς νικητή.

Οι Κυριακάτικοι αγώνες της Σούπερ Λίγκα αρχίζουν στις 16.00 στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεαι τη Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει και στα 5 προηγούμενα εντός έδρας τους αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούν γκολ (11-0).

Στις 19.30 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ματς με το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη (3 ισοπαλίες, 6 ήττες), ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στις 20.30 ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ με όπλο τα 12 σερί ματς χωρίς ήττα απέναντι στους Κρητικούς που είχαν φύγει για τελευταία φορά νικητές από τη Θεσσαλονίκη στις 28 Σεπτεμβρίου 2003 (2-1). Σε 42 αγώνες οι «κίτρινοι» έχουν 29 νίκες, ο ΟΦΗ 5 και 8 ματς έληξαν ισόπαλα.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός στο 5-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που «ντύθηκε» στα «πράσινα» με 12.000 οπαδούς των πρωτοπόρων στις εξέδρες.




Περισσότερα εδώ

 

Νωρίτερα ο Ιωνικός συνέχισε να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό και έμεινε στο 1-1.




Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (18.00).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This