«Πράσινο πάρτι» στον Βόλο για τον Παναθηναϊκό και…μήνυμα στον Ολυμπιακό

Must Read

Δέκα, δηλαδή άριστα παίρνει στη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και το απέδειξε τη 10η αγωνιστική με εμφαντικό τρόπο. Νίκησε με 5-1 τον Βόλο σε ένα ματς που μόνο στο Φύλλο Αγώνος ήταν εκτός έδρας.

Οι οπαδοί των πρωτοπόρων είχαν κατακλύσει το Πανθεσσαλικό δίνοντας ατμόσφαιρα Λεωφόρου στην αναμέτρηση. Και με τέτοιο ντεκόρ δεν ήταν δυνατόν να υστερήσει η ποδοσφαιρική ομάδα.

*Το 10 στα 10 είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας των «πρασίνων» σε πρωτάθλημα.

*¨Εφθασε στα 20 γκολ (τρία παθητικό) που σημαίνει καλύτερη επίθεση στο πρωτάλημα.

*Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού με 5-1 ήταν και πάλι με τον Βόλο (26/9/21) στη Λεωφόρο.

Κι όλα αυτά μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Όσο για τον αγώνα, ο 30χρονος Αργεντινός Σεμπάστιαν Παλάσιος τις προηγούμενες εννιά αγωνιστικές δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα παρά τις καλές του εμφανίσεις. Τα κράτησε για το… πάρτι στη Μαγνησία. Άνοιξε το δρόμο της νίκης με υπέροχα γκολ στο 39′ και στο 33′ σκοράροντας την πρώτη φορά με το δεξί και αργότερα με το αριστερό.







Στο β’ μέρος ο Βόλος αναζήτησε απαντήσεις. Ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο, δημιοήυργησε ευκαιρίες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Το 0-3 έγινε στο 63′ αφού ο διαιτητητής Σιδηρόπουλος  συμβουλεύτηκε το VAR και το γκολ θεωρήθηκε αυτογκόλ του Εσκοβάρ.




Στη φαρέτρα των «πρασίνων» υπήρχαν κι άλλα βέλη. Στο 67′ έγινε το 0-4…




Ο Μπερνάρ τροφοδότησε τον Σπόραρ στο 76′ και… 0-5




Ο Βόλος μείωσε με πέναλτι στο 85′ με τον Κνοκαέρτ




Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα (86′ Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ, Αλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Ματίγια), Φερνάντες (86′ Μπατόκιο), Μεθκίδα (46’ Νοκάρ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες(87’Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ (77’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (86’ Γκάνεα), Παλάσιος, Σπόραρ (77 ’Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This