Τότεναμ και Άιντραχτ στα νοκ άουτ ματς – Το πανόραμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Must Read

Η μάχη του 4ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε μεγάλη νικήτρια την Άιντραχτ η οποία νίκησε με ανατροπή  (2-1) στη Λισαβόνα την Σπόρτινγκ αφήνοντας την εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39′, αλλά σε δέκα λεπτά από το 62′ έως το 72′ οι Γερμνανοί έκαναν την ολική ανατροπή. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν στον πάγκο για την Σπόρτινγκ.




Την ίδια ώρα η Τότεναμ άντεξε στο «καμίνι» της Μασαλίας, πήρε ισοπαλία (1-1) από ην Μαρσέιγ, αλλά έχασε από την ομάδα της Φρανκφούρτης την πρώτη θέση. Η Μαρσέιγ θα παίζει σε αγώνα μπαράζ για την ευρωπαϊκή της παραμονή με κάποια 2η ομίλου στο Γιουρόπα.




Στον 1ο όμιλο η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 στο «Άνφιλντ» την Νάπολι, με συμμετοχή και στα δύο τέρματα του Τσιμίκα, έμεινε δεύτερη στη βαθμολογία, αλλά προκρίθηκε μαζί με τους Ιταλούς. Στην 3η θέση (μπαράζ με 2ο του Γιουρόπα) ο Άγιαξ μετά τη νίκη του στη Σκωτία (3-1 τη Ρέιντζερς).







Στον 3ο όμιλο η Μπάγερν έκανε το καθήκον της, νίκησε 2-0 την Ίντερ που πέρασε κι αυτή στους «16», ενώ η 3η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές (4-2 τη Βικτόρια στο Πλζεν).







Λεπτομέρειες για τον 2ο όμιλο εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This