Ένταση και πανό κατά του Ερντογάν σε διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα 6×6 στο Ρέθυμνο (video)

Must Read

Μετά τους φασιστικούς χαιρετισμούς των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της Τουρκίας στους προκριματικούς αγώνες της ομάδας για το Euro 2020, οι εντάσεις έφτασαν και στους ελληνικούς αγωνιστικούς χώρους.

Η ειδοποιός διαφορά ήταν πως, αυτή τη φορά δεν είχαμε κάποια προπαγανδιστική κίνηση υπέρ της πολιτικής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά, αντιθέτως συνθήματα και πανό εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Βραζιλίας με την Τουρκία για το φετινό Socca World Cup (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου σε γήπεδα 6×6), που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της γείτονας χώρας και του προέδρου της, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Το περιστατικό έγινε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, με το πανό που σηκώθηκε στην εξέδρα να αναγράφει «Against Turkish Fascism», ενώ ακούστηκαν δεκάδες «αντιτουρκικά» συνθήματα.

Η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου 7 λεπτά, διάστημα όπου Τούρκοι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν απειλητικά προς την εξέδρα.

Ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση δεν «ξέφυγε» και το παιχνίδι συνεχίστηκε, αφού, πρώτα, κατέβηκε το πανό και απομακρύνθηκαν οι… ταραξίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This