Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή επειδή τον έδιωξε η ομάδα του – Οι τραγικές συμπτώσεις

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αργεντινής προκαλεί η αυτοκτονία του 20χρονου ποδοσφαιριστή Σάμουέλ Ρεμπόλο. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, η ιατροδικαστική εξέταση κάνει λόγο για αυτοκτονία και οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι έδωσε τέλος στη ζωή του μετά την αποδέσμευσή του από τον συλλόγό του, την Αλντόσιβι.

Ο Ρεμπόλο ήταν ποδοσφαιιστής της ομάδας των νέων, περίμενε να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα που μετά τον υποβιβασμό της στη Β’ κατηγορία κάνει ριζική ανανέωση, αλλά αντί για αυτό του ανακοινώθηκε ότι μένει ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο. Την απόφαση αυτή δεν κατάφερε να διαχειριστεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Το τραγικό είναι ότι δύο χρόνια νωρίτερα, το 2020 ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Λεάντρο Λατόρε, 18 χρόνων, είχε δώσει τέλος στη ζωή του, όταν μετά από διαδοχικές εγχειρήσεις οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This