Άρης… Ευρώπης με τέσσερα γκολ στον ΠΑΣ

Must Read

Για ένα ακόμα ματς η επίθεση του Άρη πετούσε…. φωτιές. Μετά το 5-0 στο «Βικελίδης» με τη Λαμία ήρθε το 4-0 στους «Ζωσιμάδες», την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Χρειάστηκε μισή ώρα για να φθάσουν οι «κίτρινοι» στο «καρέ» των γκολ, από το 60′ και μετά.

Στο ημίχρονο ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου πέρασε στον αγώνα τον Οντουμπάτζο στη θέση του Καμάτσο. Στο 58′ ο Μπιλμπάο τον ανέτρεψε και μετά από διαβουλεύσεις δύο λεπτών Φαμπιάνο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Οι παίκτες των Ιωαννίνων προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά δέχτηκαν δεύτερο γκολ στο 79′ με τον Ενκουλού.

Ίδια εικόνα στη συνέχεια, ο ΠΑΣ ανοίχτηκε και δέχτηκε τρίτο γκολ στο στο 81′ με κεφαλιά του Οντουμπάτζο. Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις (90+3) ο Λουίς Πάλμα.

Η νίκη αυτή, αλλά κυρίως ο τρόπος που σημειώθηκε δίνει ψυχολογία στους «κίτρινους» για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε ένα μήνα.

Διαιτητής: Μαλούτας

Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος, Τζουβάρας

4ος: Τσιμεντερίδης

Κίτρινη κάρτα: 20′ Ερασμούσπε – 9′ Φαμπιάνο, 67′ Εμπακατά, 90′ Ετέμπο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπιλμπάο, Μπαγκαλιάνης (Ροσέρο 64′), Μορέιρα, Παμλίδης (Φοφανά 87′), Τζίμας (Τσίρης 87′), Μπάλαν.

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Πέερσμαν, Ετέμπο (Σγούρος 90+2′), Γκαρθία, Γκαρσία, Ζερβίνιο (Γκρέι 79′), Καμάτσο (Οντουμπάτζο 46′), Πάλμα.

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This