Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ…

Must Read

Ντέρμπι με τα… όλα του στο Φάληρο, αλλά χωρίς γκολ. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιοιύργησε, ο Ολυμπιακός άντεξε, διεκδίκησε τη νίκη στο β΄μέρος, αλλά τελικά έμειναν στο αποτέλεσμα που δεν ήθελε κανένας αφού προσθέρουν δύο ακόμα βαθμούς διαφοράς από τον Παναθηναϊκό («-8» η ΑΕΚ, «-12» ο Ολυμπιακός).

Συμμετοχή στο 0-0 έχει και ο Πασχαλάκης που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Ολυμπιακός μετά την εμφάνιση στη Λεωφόρο είχε δημοιουργήσει προσδοκίες για καλύτερες εμφανίσεις. Δεν δικαίωσε όσους το υποστήριξαν…

Η Ένωση με τη σειρά της παίρνει… άριστα στη δημιουργία με τους Αραούχο, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, αλλά μένει… μεταξιταστέα στην εκτέλεση.

Από τον Ολυμπιακό φυσικό ήταν να διακριθούν οι αμυντικοί. Εκτός του Πασχαλάκη «ίδρωσαν» τη φανέλα και χειροκροτήθηκαν οι Παπασταθόπουλος και Ντόη.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 16′ είδε τον Παπασταθόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή το δικό του σουτ, , στο 28′ από λάθος Εμβιλά να το διορθώνει ο Πασχαλάκης και στο 67′ πάλι με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να του… ανάβει κόκκινο.

Ο Ρότα στο 19′ και ο Γκατσίνοβιτς στο 37′ συμπλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός είχε διπλή ευκαιρία στο 74′ όταν ο Αθανασιάδης έδιωξε την κεφαλιά του Παπασταθόπουλου και στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έστειλε την μπάλα στους αμυντικούς της Ένωσης.

Γκολ του Χάμες Ροντρίγκες δεν μέτρησε μετά από εξέταση από το VAR.

Διαιτητές:Ναϊμπεργκ

Βοηθοί: Μπεϊγκι, Σόντερκβιστ

4ος Διαιτητής: Κουμπαράκης

VAR: Γιουγκ (Σλοβενία)
AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινη κάρτα: 79′ Ρέαμπτσουκ, 90′ Παπασταθόπουλος, 90+ Εμβιλά – 40′ Αμπραμπατ, 72′ Μουκουντί, 86′ Αραούχο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Άβιλα 89′ Αγκιμπού Καμαρά), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (60′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (82′ Βρουσάι), Χάμες (89′ Φορτούνης), Μπακαμπού (82′ ελ Αραμπί ).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Aθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (82′ Μάνταλος), Άμραμπατ (75′ Φαν Βερτ), Αραούχο, Γκαρσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This