Θλίψη στην πυγμαχία – Έχασε τη μάχη της ζωής ο μποξέρ που είχε πέσει σε κώμα από τις γροθιές του αντιπάλου του

Must Read

Δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή ο Βρετανός μποξέρ, Πάτρικ Ντέι, που είχε πέσει σε κώμα το περασμένο Σάββατο από τις γροθιές του Αμερικανού αντιπάλου του, Τσαρλς Κόνγουελ, σε αγώνα που έγινε στο Σικάγο.

Ο 27χρονος μποξέρ, που έπεσε νοκ-άουτ και δεν επανήλθε ποτέ, άφησε την τελευταία του πνοή χθες.

Μία μέρα πριν, ο αντίπαλος του, Κόνγουελ, του έστελνε ένα σπαρακτικό μήνυμα μέσω Instagram, μετανιωμένος για την πράξη του, αλλά καταλήγοντας κάπως παράξενα…

«Δεν ήθελα ποτέ να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Το μόνο που ήθελα είναι να κερδίσω. Αν μπορούσα να το πάρω πίσω θα το έκανα, σε κανέναν δεν αξίζει να πάθει κάτι τέτοιο. Βλέπω ξανά και ξανά στο μυαλό μου τον αγώνα και σκέφτομαι τι θα γινόταν αν αυτό δεν είχε συμβεί και γιατί συνέβη σε εσένα. Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Προσευχήθηκα για εσένα τόσες πολλές φορές και έχυσα τόσα πολλά δάκρυα, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται η οικογένεια και οι φίλοι μου. Σε βλέπω όπου κι αν πάω και το μόνο που ακούω είναι υπέροχα πράγματα για εσένα. Σκέφτηκα να εγκαταλείψω το μποξ, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελες, γιατί είσαι μαχητής στην καρδιά. Οπότε αποφάσισα να μην το κάνω, αλλά να δώσω μάχη για να κερδίσω έναν παγκόσμιο τίτλο, γιατί αυτό ήθελες εσύ, κι αυτό θέλω κι εγώ. Οπότε θα είσαι κίνητρο για εμένα κάθε ημέρα και θα τα δίνω όλα στο ρινγκ κάθε φορά».

https://www.youtube.com/watch?v=EZX_ZsvQGqs

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This