Πονάει ο Νεϊμάρ και μαζί του πονά όλη η Βραζιλία

Must Read

Ο δεξιός αστράγαλος του Νεϊμάρ είναι πρησμένος, στον αγώνα με τη Σερβία αντικαταστάθηκε στο 80ο λεπτό και μαζί του… πονά όλη η Βραζιλία. Ο τραυματισμός του μετρίασε τη χαρά από την εμφάνιση και την επιτυχία.

Ο προπονητής της ομάδας Τίτε στη συνεντευξη τύπου, μετά το ματς, δέχτηκε περισσότερες ερωτήσεις για την κατάσταση του αρχηγού της ομάδας παρά για το ίδιο το ματς.

«Ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε όχι μία, αλλά περισσότερες φορές.

Δεν ήταν το ίδιο απόλυτος ο γιατρός Ροντρίγκο Λασμπέρ:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε για έντεκα λεπτά με φριχτούς πόνους. Πτρέπει να περάσουν 48 ώρες, να φύγει το πρήξιμο για να κάνουμε ασφαλή διάγνωση» δήλωσε και η η ανησυχία μεγάλωσε.

 

Ο χρόνος είναι ο χειρότερος σύμμαχος στην αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή. Η Βραζιλία τη Δευτέρα στις έξι το απόγευμα δίνει τον δεύτερο αγώνα της στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Ελβετία, ενώ την Παρασκευή κλείνει την πρώτη φάση των αγώνων στο ματς με το Καμεςρούν.

Ένας ακόμα τραυματίας είναι ο δεξιός μπακ Ντανίλο ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This