Κι όμως ο Ρονάλντο βρήκε την μπάλα στο γκολ της Πορτογαλίας!

Must Read

Το ερώτημα εάν ο Ρονάλντο βρήκε την μπάλα στην κεφαλιά που επεχείρησε στο πρώτο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη θα συναγωνίζεται το κλασικό για το αβγό και την κότα.

Η κουβέντα άρχισε με την επίτευξη του τέρματος. Πανηγύρισε, οι κάμερες εστίασαν σε αυτόν και το «σούπερ» για τον σκόρερ έγραψε το όνομά του ακόμα κι όταν προβλήθηκε αρκετές φορές η φάση από όλες τις δυνατές γωνίες.

Τελικά το γκολ χρεώθηκε στον Μπρούνο Φερνάντες που σέντρα έκανε και σκόρερ… κατέληξε. Όμως η βρετανική Sun έρχετσι να τονώσει τη συζήτηση δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία.

Σε αυτή φαίνεται καθαρά ότι το… κοκοράκι του Κριστιάνο «αγγίζει» την μπάλα. Αρκεί όμως μια τούφα από μαλλιά να αλλάξει πορεία στη μπάλα που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα;

Ο ίδιος ο Ρονάλντο θα ήθελε να είναι ο σκόερ του 100ου γκολ της Πορτογαλίας σε Μουντιάλ. Θα ήθελε ακόμα στην 193η συμμετοχή του στην ομάδα να σημειώσει το 119ο τέρμα του.

Οι φίλοι του υποστηρίζουν ότι πανηγύρισε για το γκολ και όχι επειδή ήταν ο σκόρερ. Επικαλούνται μάλιστα το γεγονός ότι δεν ήταν ο συνηθισμένος πανηγυρισμός που κάνει όταν σκοράρει.




 Η ΦΙΦΑ συνεχίζει να εξετάζει τη φάση που όντως είναι δύσκολη. Μην εκπλαγείτε εάν σήμερα ή αύριο αλλάξει και πάλι γνώμη για τον σκόρερ. Άλλωστε οι μεγάλες διοργανώσεις έχουν ανάγκη όχι μόνο τους μεγάλους παίκτες, αλλά και τις δυνατές ιστορίες.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτή η ιστορία θα μείνει και ίσως το ερώτημα να παραμείνει όπως στον τελικό του Μουντιάλ το 1966 για το εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Τζεφ Χαρστ στο 4-2 της Αγγλίας με τη Γερμνανία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This