Που βρίσκεται ο διαδηλωτής που διέκοψε τον αγώνα Πορτογαλίας – Ουρουγουάης;

Must Read

Για τους περισσότερους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη, το βράδυ της Δευτέρας δεν έγινε τίποτα το περιέργο εξωαγωνιστικά. Κι όμως λίγο μετά το 50ο λεπτό ο διαιτητής διέκοψε το ματς, οι κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης που είναι της ΦΙΦΑ, μάλλον κατά… λάθος έδειξαν έναν τύπο να περνά μπροστά. Έπειτα η εικόνα επικεντρώθηκε στοιυς παίκτες και τον διαιτητή που περίμεναν να επεναρχίσει ο αγώνας.

Οι περισσότεροι σχολιαστές απέφυγαν να σταθούν στο γεγονός, Ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποτελούν εξαίρεση. Περιέγραψαν ότι εμείς δεν βλέπαμε.

Ένας νεαρός ακτιβιστής με τη φανέλα του Σούπερμαν μπήκε στο γήπεδο μεταφέροντας διάφορας μηνύματα. Η μπλούζα του μπροστά έγραφε «Σώστε την Ουκρανία», στην πλάτη «Σεβασμός στις γυναίκες του Ιράν», ενώ κρατούσε τη σημαία με το ουράνιο τόξο που παραπέμπει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινόητα.

 Οι αρχές ασφαλείας έσπευσαν κακήν κακώς να τον απομακρύνουν.

Όμως από το βράδυ της Δευτέρας έχει αρχίσει η συζήτηση. Που βρίσκεται ο ακτιβιστής; Είναι γνωστό ότι στο Κατάρ οι νόμοι είναι αυστηροί. Μόνο για τη σημαία κινδυνεύει με επτά χρόνια φυλάκιση. Για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο επίσης απειλείται με ποινή, ενώ η δυσφήμιση της χώρας έχει ακόμα μεγαλύτερες κυρώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This