Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο Ολλανδίας – Ισημερινού – Σενεγάλης και Κατάρ

Must Read

Τρεις ομάδες από τις τέσσερις που μετέχουν στον πρώτο όμιλο είναι στο κόλπο της πρόκρισης στους «16». Η μόνη που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο ειναι το Κατάρ που όμως ως διοργανώτρια χώρα θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ένα καλό αποτέλεσμα.

Στις 5 το απόγευμα γίνονται και οι δύο αγώνες

Ισημερινός – Σενεγάλη

Ολλανδία – Κατάρ

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο είναι

Ισημερινός – Σενεγάλη: Οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση και θέλουν νίκη. Στον Ισημερινό αρκεί και η ισοπαλία. Υπάρχουν σενάρια σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας της Ολλανδίας στον αγώνα της με το Κατάρ, αλλά τα θεωρούμε… ακραία.

Ο Ισημερινός αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματισμό του καλύτερου παίκτη του Ένερ Βαλέντσια (φωτογραφία), σκόρερ και των τριών τερμάτων στη διοργάνωση. Έπαιξε τραυματίας με το Κατάρ στην πρεμιέρα, ξαναχτύπησε με την Ολλανδία και πιθανότατα θα περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Τιμωρημένος (κάρτες) ο χαφ Τζέγκσον Μέντες.

Η Σενεγάλη ακόμα και χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον 30χρονο Σαντιό Μανέ (φωτογραφία) της Μπάγερν δίνει τη δική της μάχη. Ηττήθηκε από την Ολλανδία (0-2), νίκησε το Κατάρ (3-1).

*Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι.

*Στοιχηματικά φαβορί δίνεται ο Ισημερινός, η απόδοσή του πέφτει και ανεβαίνει της Σενεγάλης.

Ολλανδία – Κατάρ: Η Ολλανδία έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16». Θέλει νίκη για να μην μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμιών και να αντιμετωπίσει την Κυριακή την ομάδα που θα τερματίσει 2η στον δεύτερο όμιλο (Αγγλία, Ιράν, ΗΠΑ, Ουαλία με την τωρινή βαθμολογική σιερά).

Προβληματίζει ο τραυματισμός του Μέμφις Ντεπάι τον οποίο ο προπονητής του φαν Χαλ θέλει να κρατήσει για τους επόμενους αγώνες. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά όσο σκοράρει ο Κόντι Γάπκο (φωτογραφία), ο 23χρονος επιθετικός της Αϊντχοφεν αισθάνεται ασφαλής. Σημείωσε γκολ τόσο στο 2-0 με τη Σενεγάλη, όσο και στο 1-1 με τον Ισημερινό.

Στο Κατάρ υπάρχει κριτική στον Ισπανό προπονητή Φέλιξ Σάντσεθ (φωτογραφία) για τις εμφανίσεις στο τουρνουά. Στην τελευταία συνέντευξη τύπου απάντησε στα όσα λέγονται και γράφονται: «Έχουμε μια δεξαμενή 6.000 ποδοσφαιριστών για να αντλήσουμε παίκτες στην Εθνική. Πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις;»

*Κι εδώ οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί ξανά αντίπαλοι.

*Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν 87% πιθανότητες να κερδίσιε η Ολλανδία. Οι ειδικοί πάλι επισημαίνουν ότι όσες φορές είχε τόσες πιθανότητες είχε ποσοστό επιβεβαίωσης 67%. Η ισοπαλία πάντως παίζεται γύρω στο έξι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This