Τα σενάρια για τον όμιλο Γαλλίας, Αυστραλίας, Δανίας, Τυνησίας

Must Read

Οι Γάλλοι με δύο νίκες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία στους «16». Η μεγάλη μάχη για το δεύτερο εισιτήριο στον 4ο όμιλο θα γίνει στον αγώνα της Αυστραλίας με τη Δανία. Τα καγκουρό παίζουν για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) και οι Βίκινγκ θέλουν μόνο νίκη. Όπως φάνηκε όμως και από τα χθεσινά ματς όποιος παίζει μόνο για την ισοπαλία χάνει!

Η βαθμολογία

Οι αγώνες

Τυνησία – Γαλλία (17.00, ΑΝΤ1)

Αυστραλία – Δανία (17.00, ΑΝΤ1.gr/ΑΝΤ1+)

Τυνησία – Γαλλία: Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι Τυνήσιοι που ακόμα κι αν νικήσουν τη Γαλλία δεν έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση. Πιθανότατα για ένα ακόμα Μουντιάλ δεν θα έχουν καταφέρει να πάρουν εισιτήριο από όμιλο.

 

Η Γαλλία θα έχει πολλές αλλαγές. Η πιο σημαντική είναι η πιθανότατη απουσία του Εμπαπέ (φωτογραφία) που είχε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης στον αστράγαλο και αναμένεται να προφυλαχτεί. Στην περίπτωση αυτή θα τον αντικαταστήσει ο Ρονάλντ Μουανί της Άιντραχτ που κλήθηκε στην εθνική την παραμονή των αγώνων για να αντικαταστήσει τον Κρίστοφερ Ενκοκού που τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Κατάρ. Έχει μόλις δύο συμμετοχές στους «τρικολόρ».

*Στις 5 προγούμενες αναμετρήσεις τους οι δύο ομάδες έχουν δύο ισοπαλίες, η Γαλλία δύο νίκες και η Τυνησία μία.

*Στοιχηματικά η Γαλλία είναι το απόλυτο φαβορί, αν και η αποόδοσή της πέφτει τις τελευταίες ώρες. Υψηλά και το «Χ».

Αυστραλία – Δανία: Μάτς καθοριστικό. Ο νικητής σε περίπτωση που η Γαλλία νικήσει την Τυνησία περνά στα νοκ άουτ ματς.

Η Αυστραλία με βάση τη λογική παίζει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία), αρκεί η Τυνησία να μην νικήσει τη Γαλλία. Επιστρέφει ο αμυντικός Άτκισον που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Από τους ομίλος είχε προκριθεί μια φορά (2006).

Η Δανία έκανε δύσκολη την υπόθεησ πρόκριση μετά το 0-0 με την Τυνησία. Θέλει μόνο νίκη, η εάν η Τυνησία νικήσει τη Γαλλία θα πρέπει να βάλει ένα γκολ παραπάνω από τους βορειοαφρικανούς.

Απώλεια ο Ντιλέινι που δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στη συνέχεια του τουρνουά.

*Σε τέσσερις αγώνες που έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν η Δανία έχει δύο νίκες, η Αυστραλία μία, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

*Στοιχηματικά δίνεται φαβορί η Δανία με την απόδοσή της να συνεχίζει την πρώση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This