Βέρτιγκο στη Βραζιλία – Δύο παίκτες της εκτός Μουντιάλ!

Must Read

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει σε αυτό το Μουντιάλ η Βραζιλία, τόσο και αυξάνονται τα προβλήματά της. Το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοινώθηκε ότι αποκλείονται από τη συνέχεια του Μουντιάλ οι Γκαμπριέλ Ζεσούς (επιθετικός) και ο Άλεξ Τέλες (αμυντικός).

Και οι δύο τραυματίστηκαν στον αγώνα με το Καμερούν και οι δύο υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία το πρωί του Σαββάτου όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν στο τουρνουά.

Γκαμπριέλ Ζεσούς

Είδικά ο Ζεσούς ενδέχεται να λείψει και από την ομάδα του, την Άρσεναλ που αμέσως μετά το Μουντιάλ έχει συνεχείς υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Άλεξ Τέλες

Λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα για τον Άλεξ Τέλες, αλλά και αυτός υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να μην είναι απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει τη Σεβίλλη στους αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Αν κοντά σε αυτά υπολοιγιστεί ότι και ο Νειμάρ δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα της Δευτέρας με τη Ν. Κορέα, τότε τα προβλήματα του προπονητή Τίτε αντί να μειώνονται αυξάνονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This