Μουντιάλ: Τι προβλέπουν τα κομπιούτερ και οι αριθμοί

Must Read

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έχει χαρακτηριστεί «Μουντιάλ της τεχνολογίας». Κομπιούτερ αποφασίζουν τι είναι γκολ, τι είναι οφ σάιντ, εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του γηπέδου ή του τέρματος.

Από τη μανία της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να γλιτώσει και η πρόβλεψη του αποτελέσματος. Εταιρεία που ειδικεύεται στις προβλέψεις και τις αναλύσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων με τη βοήιθεια ειδικού αλγόριθμου και σωρεία σταιστικών στοιχείων πρόβλεψε όχι μόνο τους προημιτελικούς που γίνονται σήμερα και αύριο, αλλά τους ημιτελικούς και τον τελικό. Κι έβγαλε πρωταθλητή!

Στους σημερινούς αγώνες για το μεν Κροατία – Βραζιλία δίνει φαβορί τον Νεϊμάρ και τους φίλους του (68,8%, το υψηλότερο και στα τέσσερα ματς), με δεύτερη επιλογή την ισοπαλία (19,6%) και τρίτη νίκη της Κροατίας (11,6%, το χαμηλότερο όλων).

Στο Ολλανδία – Αργεντινή δίνει 44,2% στον Μέσι και την παρέα του, 28,7 στην ισοπαλία και 27,1 στους Ολλανδούς.

Στο Σαββατιάτικο Μαρόκο – Πορτογαλία η αραβική ομάδα έχει μόλις 18,8% πιθανότητες νίκης, η Πορτογαλία 55,8% και το να μην υπάρξει νικητής στα 90′ 25,4%

Λογικό είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να υπάρχει για το πλέον αμφίρροπο ματς, αυτό της Αγγλίας με τη Γαλλία. Οι «τρικολόρ» έχουν 40,3% πιθανότητες νίκης (τοι μικρότερο από τα τέσσερα ζευγάρια), τα «τρία λιοντάρια» 32,4% το υψηλότερο από τα τέσσερα ματς ως αουτσάιντερ, ενώ η περίπτωση ισοπαλίας συγκεντρώνει το 27,3% των πιθανοτήτων.

Όμως το υπερκομνπιούτερ προχωρά ακόμα παραπέτα. Στον ημιτελικό δίνει τη Γαλλία να προκρίνεται στον τελικό αποκλείοντας την Πορτογαλία και τη Βραζιλία να περνά με τη σειρά της το εμπόδιο της Αργεντινής. Όσο για την ομάδα που κερδίσει στις 18 Δεκεμβρίου, υποστηρίζει ότι θα είναι η Βραζιλία.

Τώρα πριν πάτε να ακολουθήσετε τις διαπιστώσεις του υπερκομπιούτερ σας λέμε ότι στον τελικό, πριν το Μουντιάλ έβλεπε Βραζιλία και Βέλγιο με τους τελευταίους να αποκλείουν Άγγλους και Γάλλους! Έδινε μάλιστα νωρίτερα αντιπάλους Γάλλους και Άγγλους προβλέποντας ισοπαλία στα 90′ και νίκη των «τρικολόρ» στα πέναλτι (3-2)!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This